Uyuşturucuyla Yakalanan İngilize Hapis Cezası Verildi Uyuşturucuyla Yakalanan İngilize Hapis Cezası Verildi


Netflix, 14-21 Temmuz haftasının yayın verilerini açıkladı ve bu verilere göre, yeni romantik komedi filmi "Aşka Atlamak" (Find Me Falling) 19 Temmuz'daki prömiyerinden bu yana 14,4 milyon izlenme sayısına ulaşarak Netflix'in en çok seyredilenler listesinin zirvesine yerleşti. Yönetmen Stelana Kliris'in filmi "Kıbrıs'a bir aşk mektubu" olarak tanımladığı yapım, bir rock yıldızının Güney Kıbrıs Rum Kesimi'ndeki evine dönüşünü ve burada yaşadığı karmaşık ilişkileri merkezine alıyor. 

Netflix, 16 yaşından küçükler için uygun olmadığını belirttiği filmin konusunu şöyle özetliyor: "Geri dönüş albümü başarısız olan bir rock yıldızı, Kıbrıs'ta uçurumun kenarındaki evinde inzivaya çekilir. Ama gelen ziyaretçiler ve eski sevgilisi ile hayatı karmaşık bir hal alır." 

Başrollerinde Harry Connick Jr., Agni Scott ve Ali Fumiko Whitney'in yer aldığı film, prömiyerinin ardından sadece üç gün sonra 22,5 milyon saat izlenme süresiyle en çok izlenenler listesinde zirveye yerleşti. 80 ülkede en çok izlenen 10 film arasına giren "Aşka Atlamak", İzlanda, Norveç ve İsrail gibi ülkelerde de zirveye oturdu. 

Ancak, film eleştirmenlerden düşük puanlar aldı. Rotten Tomatoes'da 24 incelemeye göre sadece 33 puan alan film, izleyicilerden 100 üzerinden 73 puan alarak farklı bir izlenim bıraktı.