Ulusal Birlik Partisi (UBP) Girne Milletvekili Hasan Küçük, siyasetin öngörülerin gerçekleşmesi sanatı olduğunu belirterek, katıldığı bir programda önemli mesajlar verdi. Yazılı açıklamasında Küçük, UBP’nin bir milletvekili ve seçmeni olarak kurultayda yarışan her üç adayın da neler yapacaklarını görmek istediğini ifade etti.

Kıbrıs Türk halkının geleceğinin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde olduğunu vurgulayan Küçük, başka bir alternatiflerinin bulunmadığını ve devletin tüm partilerin üstünde olduğunu belirtti. Kurultay sürecinde her üç adayın da kampanyalarını yürüttüğünü ve halkın beklentilerini karşılayacak çözümler üretmelerinin önemine değindi.

TÜM NOYANLAR GRUP VE ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERİNE ŞOK TUTUKLAMA TÜM NOYANLAR GRUP VE ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERİNE ŞOK TUTUKLAMA

Küçük, halkın sorunlarının çözümlerini gazete manşetlerinde değil sahada görmek istediğini söyledi. Ayrıca, kurultayda aday olan üç ismin de halka net cevaplar vermesi gerektiğini dile getirdi. Küçük, sonuç olarak kurultayda kimsenin kaybetmeyeceğini ve bu sürecin UBP’nin zaferiyle tamamlanacağını belirtti: “Öyle bir sonuç çıkacak ki herkes kazanacak, UBP kazanacak.”