Yağmur Haberleri

yağmur haberleri ve güncel yağmur gelişmeleri, yağmur ile ilgili tüm video, yağmur fotoğrafları ve yağmur haberleri Topuz Gazetesi sitemizde


GÜNDEM

Bugün hava az bulutlu başlayıp parçalı bulutlu ve gök gürültülü sağanak yağmurlu geçecek. Denizlerde rüzgar kuvvetli esmesi bekleniyor.

GÜNDEM

Yarın ve Pazar Sağanak Yağış, İç Kesimlerde 37°C, Sahillerde 33°C; Rüzgar Güney-Batı Yönlerden Orta Kuvvette

GÜNDEM

Meteoroloji’ye göre, 31 Ağustos-6 Eylül arasında bölge, alçak basınç ve serin hava etkisi altında olacak

GÜNDEM

Yarın öğle saatlerinde yağış bekleniyor. İç kesimlerde sıcaklık 35-38, sahillerde 31-34 derece olacak. Rüzgar güney ve batıdan orta kuvvette esecek.

GÜNDEM

Meteoroloji Dairesi’ne göre, 24-30 Ağustos’ta bölge, alçak basınç sistemi ve serin, nemli hava kütlesinin etkisinde olacak

KIBRIS

Meteoroloji Dairesi, hafta sonu yer yer sağanak yağmur veya gök gürültülü sağanak yağmur beklendiğini bildirdi.

KIBRIS

Meteoroloji Dairesi’nin 25-31 Temmuz tarihlerini kapsayan hava tahmin raporuna göre nispeten nemli hava etkili olacak.

KIBRIS

KKTC Meteoroloji Dairesi’nin hava tahminine göre, bölgede yer yer sağanak yağışlar ve sıcaklık değişiklikleri bekleniyor. Vatandaşlar, olası hava koşullarına karşı...

KIBRIS

Meteoroloji Dairesi, KKTC genelinde yer yer sağanak yağmur beklendiğini açıkladı. Vatandaşlar, ani sel ve su baskınlarına karşı uyarıldı.

KIBRIS

Güney Kıbrıs’ın bazı köylerinde etkili olan şiddetli yağmur ve fırtına, vatandaşların kameralarına yansıdı. Doğal afet, bölgede ciddi hasara yol açtı.

TÜRKİYE

Yoğun yağmur sırasında yoldaki su birikintisinden karşıya geçmek isterken kaçak elektrik akımına kapılarak can verdiler

TÜRKİYE

İzmir, Denizli, Kütahya ve Çorum’da etkili olan sağanak yağış, günlük yaşamı olumsuz etkiledi ve su baskınlarına neden oldu.

Reklam Bloğu