LİMASOL Haberleri

LİMASOL haberleri ve güncel LİMASOL gelişmeleri, LİMASOL ile ilgili tüm video, LİMASOL fotoğrafları ve LİMASOL haberleri Topuz Gazetesi sitemizde


KIBRIS

Güney Kıbrıs’ın Limasol kentinde yapılan operasyonda, iki bavul dolusu uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

GÜNDEM

Limasol'daki son yangının, beş buçuk yaşındaki bir çocuğun neden olduğu bildirildi. Çocuğun annesi, önce olayı gizlemeye çalıştı ancak daha sonra...

KIBRIS

Limasol bölgesinde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde kontrol altına alındı. Yangının çevreye yayılması engellendi.

KIBRIS

Limasol’da bazı hız tespit kameraları sprey boyayla boyandı. Polis, olayla ilgili araştırma başlattı ve kapalı devre kamera görüntülerini incelemeye aldı.

KIBRIS

Limasol’da Kellaki-Pareklişa yolu üzerindeki bir toprak yolda yanan araçta iki kömürleşmiş ceset bulundu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

KIBRIS

Limasol’da gerçekleştirilen operasyonda, 40 kilogram hintkeneviri ve çeşitli silahlar ele geçirildi. İki kişi tutuklandı.

KIBRIS

AFAD'DAN YAPILAN AÇIKLAMAYA GÖRE DÜN GECE YARISINA DOĞRU GERÇEKLEŞEN DEPREM KÜÇÜK ÇAPLI BİR PANİĞE SEBEP OLDU....

Reklam Bloğu