Elektrik kesintisi Haberleri

elektrik kesintisi haberleri ve güncel elektrik kesintisi gelişmeleri, elektrik kesintisi ile ilgili tüm video, elektrik kesintisi fotoğrafları ve elektrik kesintisi haberleri Topuz Gazetesi sitemizde


GÜNDEM

Yarın 09:00-12:00 saatleri arasında Hala Sultan İlahiyat Koleji'nin güneydoğusu ve Ekin Adademir’in kuzey kısmı arasında etkili olacak.

GÜNDEM

Aydınköy, Gaziveren bölgesi ve çevresinde bugün 10.00-12.00 saatlerinde elektrik kesintisi yapılacak.

GÜNDEM

Gazimağusa'nın bazı bölgelerinde bugün çürük direk değişim çalışması nedeniyle elektrik kesintisi meydana gelecek

KIBRIS

Lefkoşa Sanayi Bölgesi'nde yarın 09.00-17.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacak. Kesinti, trafo üzerindeki proje çalışması nedeniyle gerçekleşecek.

KIBRIS

Ekonomi ve Enerji Bakanı Olgun Amcaoğlu, Kıb-Tek Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Paşa ve Kıb-Tek Genel Müdürü Dalman Aydın’ın “elektrik sorunu...

KIBRIS

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu, orta gerilim elektrik şebekesinde meydana gelen arıza nedeniyle bazı bölgelere elektrik verilemediğini duyurdu.

KIBRIS

Gazimağusa’nın bazı bölgelerinde yarın dönüşümlü elektrik kesintisi yapılacak. Kesintiler 08.00-10.00 ve 18.00-20.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

KIBRIS

EL-SEN kesintilerin nedenini "üretim yetersizliği" olarak açıkladı ve kurum müdürünü yalan söyledikçe burnu uzayan Pinokyo'ya benzetti.

KIBRIS

Altınova, Çınarlı ve Ağıllar köyüne, Perşembe günü (yarın) beş saat elektrik verilemeyecek.

Reklam Bloğu