Baf Haberleri

baf haberleri ve güncel baf gelişmeleri, baf ile ilgili tüm video, baf fotoğrafları ve baf haberleri Topuz Gazetesi sitemizde


GÜNDEM

Baf'ta yapılan polis operasyonunda dört sürücü, uyuşturucu madde etkisi altında araç kullanırken yakalandı. Bir sürücünün yanında hint keneviri bulundu.

GÜNDEM

Meteoroloji Dairesi, dün akşam meydana gelen depremin Baf açıklarında yaklaşık 3.5 km derinlikte olduğunu açıkladı.

GÜNDEM

Jeoloji ve Maden Dairesi Müdürü Ayşen Albayrak, gece saat 00.29 Baf açıklarında meydana gelen depremin, 1953 Baf Depremi’nin olduğu alana...

GÜNDEM

Baf-Pegia’da 31 yaşındaki bir Ukraynalı, kayalardan denize düştü ve hayatını kaybetti. Olay, denize girenlerin ihbarı üzerine yetkililerce araştırıldı.

KIBRIS

Emekli Yüksek Mahkeme Yargıcı Talat Refiker, aramızdan ayrıldı. Baf’ın sevilen isimlerinden olan Refiker, hayatı boyunca hukuk alanında önemli katkılarda bulunmuştu.

KIBRIS

Baf’ta 22-25 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek bira festivalinde, Kıbrıs ve dünya genelinden birçok bira çeşidi, canlı müzik ve lezzetli yiyecekler eşliğinde...

KIBRIS

Baf'taki bir binada tadilat çalışmaları esnasında iki işçi arasında çıkan tartışmada, biri diğerinin başını keserle yaraladı.

KIBRIS

Baf'ın "Yeroşibu" bölgesindeki bir otelin havuzuna dökülen kimyasal sıvılar nedeniyle 26 kişi hastaneye kaldırıldı.

KIBRIS

Baf’ta öğle saatlerinde başlayan yangın, kontrol altına alındı. Yangına soğutma müdahale çalışmaları ise devam ediyor.

KIBRIS

Baf’ta, kaza sonrası kaçmaya çalışan 22 yaşındaki Suriyeli sürücü, engellenince etrafa keskiyle saldırdı.

KIBRIS

BU YIL 9. DÜZENLENEN VE 3 GÜN SÜRECEK BAF FİLM FESTİVALİ DÜN AKŞAM SİNEMASEVERLERLE BULUŞTU.TÜM SİNEMASEVERLER FESTİVALE DAVET EDİLDİ.

KIBRIS

Polemi ve Kourdaka toplulukları arasında çıkan yangının hızla yayıldığı ve itfaiyecilerin 'sürekli ve yoğun' alevlenmelerle mücadele ettiği bildirildi.

Reklam Bloğu