Gönyeli’de sahtekarlıkla kayıt temini suçundan tutuklanan Yemenli Abdulaziz Fadhala, dün yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Polis memuru Duran Dal, mahkemede olayla ilgili bilgileri aktardı. Polis, 21 Temmuz 2024 tarihinde saat 18.16 sıralarında Gönyeli’de Atatürk Caddesi üzerinde yapılan trafik kontrolünde Abdulaziz Fadhala’nın, kardeşinin ehliyetini kullanarak ekipleri yanıltmaya çalıştığını söyledi. Zanlının kendisini yurt dışında bulunan kardeşi Salman Fadhala olarak tanıtıp, ona ait sürüş ehliyetini gösterdiğini ve trafik cezasının kardeşi adına yazılmasını sağladığını belirtti. Zanlının kardeşinin kimliğine büründüğü anlaşılınca 27 Temmuz’da tutuklandığı açıklandı. Polis, zanlının öğrenci olduğunu ve soruşturmanın tamamlandığını belirterek teminat talep etti.

Narin Güran'ın ölümüne ilişkin Adli Tıp Kurumu raporu tamamlandı Narin Güran'ın ölümüne ilişkin Adli Tıp Kurumu raporu tamamlandı

Yargıç Jale Ergüden, zanlının yurtdışına çıkışının yasaklanmasına, tüm kimlik ve seyahat belgelerine el konulmasına, 30 bin TL nakdi teminat yatırmasına ve bir milyon TL şahsi kefalet senedi imzalamasına karar verdi. Ayrıca, haftada bir gün en yakın polis karakolunda imza vermesi şartıyla tutuksuz yargılanmasına hükmetti.