Girne'de "kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu" suçundan tutuklanan Görkem Güzelyurt dün yeniden mahkemeye çıkarıldı. Polis memuru Zafer Yıldız mahkemede olguları aktardı. Polis, alınan bilgi üzerine, 16 Temmuz 2024 tarihinde, saat 01.45 sularında, Girne'de "Gate Bar" isimli işletme önünde zanlının MK 400 plakalı Range Rover marka aracında arama yapıldığını belirtti. Arama sırasında aracın orta konsolunda siyah renkli Ray-Ban marka gözlük kutusu içinde 4 paket halinde yaklaşık 2.5 gram ağırlığında kokain türü uyuşturucu madde bulunduğunu ve emare olarak alındığını ifade etti.

Zanlının suçüstü tutuklandığını belirten polis, aynı gün evinde yapılan aramada 4 gram kokain türü uyuşturucu, 2 adet öğütücü içerisinde yaklaşık 0.5 gram hintkeneviri türü uyuşturucu madde ve 1 adet hassas terazi bulunduğunu ve bunların da emare olarak alındığını söyledi. Polis, alınacak ifadeler olduğunu ve ele geçirilen maddelerin analize gönderildiğini belirterek zanlının 5 gün daha tutuklu kalmasını talep etti.

Kadına Şiddet Davasında Karar Kadına Şiddet Davasında Karar

Yargıç Murat Soytaç, huzurundaki şahadeti değerlendirerek soruşturmanın selameti için zanlının 5 gün daha poliste tutuklu kalmasına karar verdi.