Girne, Kozanköy ve Pamuklu bölgelerinde peş peşe çıkan üç ayrı yangın geniş hasara yol açtı.

  • Girne: Yangın, Murat Ekmekçi’nin apartman dairesinde mutfaktaki çamaşır makinesinin priz çoğaltıcısının kısa devre yapması sonucu başladı. İki çamaşır makinesi, elektrik kabloları, ahşap dolap ve mutfak malzemeleri tamamen yandı. Ayrıca, buzdolabı kısmen zarar gördü ve evin duvarları islenerek hasar gördü.

    Manisa'da orman yangınlarına ilk müdahale için istasyonlar kurulacak Manisa'da orman yangınlarına ilk müdahale için istasyonlar kurulacak
  • Kozanköy: Yangın, 7 dönümlük arazide bulunan kuru otlar, zeytin, andız ve incir ağaçları ile bir sulama hortumunu etkiledi. Yangın saat 11.30’da başladı ve itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

  • Pamuklu: Yangında, ağıldaki 600 kare balya ve 1,5 römork saman yandı. Yangın saat 15.00’te çıktı ve itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

Yangınların nedenleriyle ilgili soruşturmalar devam ediyor. Her üç olayda da yetkililer, yangınların çıkış nedenlerini belirlemek ve benzer olayların önüne geçmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.