Girne Belediyesi, antika severler ve nostalji tutkunlarını bir araya getiren Vintage & Antika Pazarı'nın dördüncüsünü, Girne Arkın Group Fest24 kapsamında 7 Eylül Cumartesi günü başarıyla gerçekleştirdi. Ramadan Cemil Meydanı'nda düzenlenen etkinlik, saat 10:00 ile 20:00 arasında ziyaretçilere kapılarını açtı. Etkinlik boyunca birbirinden özel vintage ürünler ve antikalar, meraklılarıyla buluştu.Ziyaretçiler, etkinlik boyunca nostaljik plaklardan çalınan müzikler eşliğinde keyifli vakit geçirdiler. Alanda kurulan yiyecek ve içecek stantları, katılımcılara farklı lezzetler sunarken, etkinlik programına dahil olan antika müzayedesi saat 18:00'de gerçekleştirildi. Bu müzayedede, çok sayıda özel ve değerli antika ürün yeni sahiplerini buldu.

Fest24'te Etkinlikler Devam Ediyor

Girne Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikler Girne Arkın Group Fest24 ile hız kesmeden devam ediyor. Festival kapsamında 10 Eylül Salı günü saat 20:00’de, reggae müzik grubu The Healers, Liman Kordonboyu Sahnesi’nde sahne alacak. Festivalin bir diğer önemli etkinliği ise Lefkoşa Belediye Tiyatrosu tarafından sahnelenecek olan "Tartüf 24" adlı tiyatro oyunu olacak. Molière’in ünlü eserinden uyarlanan bu oyun, 11 Eylül Çarşamba akşamı saat 21:00’de Girne Amfitiyatro'da izleyicilerle buluşacak.

Ziyaret Sonrası Plaket Töreni: Kadirağa’dan Ozanoğlu’na Teşekkür Ziyaret Sonrası Plaket Töreni: Kadirağa’dan Ozanoğlu’na Teşekkür

Girne Arkın Group Fest24, sanatseverleri ve müzik tutkunlarını çeşitli etkinliklerle bir araya getirirken, kentin kültürel ve sanatsal atmosferine büyük katkı sağlıyor. Festivalin önümüzdeki günlerde de çeşitli etkinliklerle devam edeceği bildiriliyor.