Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 2025-2029 Gençlik Stratejik plan toplantısı düzenledi. Genç elçilerin fikir ve görüşlerinin alındığı toplantıda, Büyükşehir Belediyesi’nin karar alma sürecine gençlerin katılımı sağlanacak.ESKİŞEHİR (İGFA) -  Sosyal İklim Derneği tarafından yürütülen Gençliğin Yüzleri projesi kapsamında Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Sosyal İklim Derneği paydaşlığıyla genç elçilerin 2025-2029 Gençlik Stratejik Planı için fikir ve talepleri alındı.

Haller Gençlik Merkezi’nde düzenlenen toplantıya belediye bürokratları, Sosyal İklim Derneği, NDI Türkiye temsilcileri ve Eskişehir’de yaşayan 18-30 yaş arasındaki gençler katıldı.

Belediye temsilcilerine gençlerin farklı konulardaki ihtiyaçları ve talepleri konusundaki anlayışını aktarmak ve genç elçileri belediyenin karar alma sürecine dahil etmenin amaçlandığı toplantıda gençler görüşlerini bildirdiler.

Meteoroloji: Hava Sıcaklığı 4 Derece Düşecek Meteoroloji: Hava Sıcaklığı 4 Derece Düşecek

Gençlik strateji toplantısında daha önce Eskişehir’de düzenlenmiş gençlik çalıştaylarından ortaya çıkan “Yerel Politika Önerileri” üzerinden fikirler geliştirildi.