GAÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Neriman Saygılı'dan alınan bilgiye göre; 16 Ekim Çarşamba günü gerçekleşecek akademik yıl açılış töreninin"Onur Konuğu" olarak Türkan Şoray'a; Bilim, teknoloji, sanat, kültür ve sosyal hayatın gelişmesi yolunda ve Girne Amerikan Üniversitesi "Fahri Doktora Ünvanı" takdim edilecek.

Akdeniz Karpaz Üniversitesi’nden Rüstem Tatar’a Özel Seminer Akdeniz Karpaz Üniversitesi’nden Rüstem Tatar’a Özel Seminer


Türkan Şoray'ın ülkemizde bulunduğu süre içerisinde çeşitli ziyaret ve etkinliklere de katılacağını yaptığı bilgilendirmede vurgulayan Prof. Dr. Saygılı, Türkan Şoray sevenlerini; KKTC Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanlığı himayesinde; Girne Belediyesi ile BRTK işbirliğinde Girne'de 17 Ekim akşamı yine "Türk sinemasının en güzel kara gözlü yıldızı" Türkan Şoray'ında katılacağı açık hava sineması film gösterimine de davet etti. Şoray'ın başrollerini Kadir İnanır ile paylaştığı "Selvi Boylu Al Yazmalım"adlı kült filmin birlikte seyredileceğini ifade eden Saygılı, ünlü yıldızın programı ile ilgili detayların aralıklarla duyurusunun da yapılacağını ekledi.

Ortak Etkinlik Afişi