Uzmanlık alanı makine mühendisliği olan başmühendis Zahide Güçlü Ekici, evlilik yıldönümleri sebebiyle eşinin gönderdiği çiçeği almak üzere nizamiyeye indiği sırada hain saldırıda yaralandı ve kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen şehit oldu. 

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan Ankara Türk Uçak Sanayii Anonim Ortaklığı (TUSAŞ) Tesisi'nde 15.30'da vardiya değişimi sırasında servislerin de olduğu ana nizamiyede terör saldırısı gerçekleşti. 

Hain saldırıda şehit olanlar arasındaki  TUSAŞ makine mühendisi Zahide Güçlü Ekici evlilik yıldönümü dolayısı ile eşi tarafından işyerine yolladığı çiçeği nizamiye kapısından almaya gittiği an saldırı meydana geldi.

İki çocuk annesi olan Zahide Güçlü Ekici'nin evlilik yıl dönümleri nedeniyle eşinin gönderdiği çiçeği almak isterken nizamiyede yaralanarak hastaneye kaldırıldığı ,kurtarılamadığı öğrenildi.

GÖKBEY’İN MÜHENDİSLİĞİNİ YAPTI

TUSAŞ’ın millileştirme ve yerlileştirme projelerinde sıkça rol alan Zahide Güçlü Ekici, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Sivil havacılık alanlarında kullanılması amacıyla Türkiye’nin coğrafi ve iklim koşullarına göre üretilen GÖKBEY helikopterinin imalatında da aktif görev aldığı öğrenildi..

Kaçak İkamet Eden Zimbabwe Uyruklu Tutuklandı Kaçak İkamet Eden Zimbabwe Uyruklu Tutuklandı