Lefkoşa'nın Ercan Havalimanı'na giden yolu, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı öncesinde yepyeni bir çehreye kavuştu. Barış Harekatı'nın 50. yıl kutlamaları için ülkeye gelecek olan misafirlerin gözlerine hitap etmek üzere yapılan temizlik ve düzenlemeler, yol boyunca dikkat çekiyor. Pırıl pırıl parlayan yol, her zamankinden daha özenli ve temiz bir şekilde misafirlerini bekliyor.

Bursa Tarım ve Orman Müdürlüğü'nde teknik personele hizmet içi eğitim Bursa Tarım ve Orman Müdürlüğü'nde teknik personele hizmet içi eğitim

Bu yoğun çaba, keşke her zaman böyle olsa dedirten bir manzara sunuyor. Misafirler için yapılan bu hazırlıklar, Lefkoşa'nın sürekli böyle titizlikle korunmasını arzulayan vatandaşların beklentilerini de hatırlatıyor. Yolların sadece özel günler ve ziyaretler için değil, her zaman bu kadar temiz ve bakımlı olması, halkın genel talebi arasında yer alıyor.

Geçici süslemeler ve yoğun temizlik çalışmaları, şehirdeki günlük yaşamın bir parçası haline gelmeli mi? Ercan yolu üzerindeki pırıl pırıl görüntü, bu soruları akıllara getirirken, bazı kesimler "keşke her zaman böyle olsa" demekten kendini alamıyor.

Misafirperverliğimizi ve şehrimizin güzelliklerini en iyi şekilde göstermek elbette önemli, ancak bu çabaların sürekli hale gelmesi, hem yerel halk hem de ziyaretçiler için kalıcı bir memnuniyet sağlayacaktır. Her gün 20 Temmuz hassasiyetiyle yaklaşmak, Lefkoşa'nın daha yaşanabilir bir şehir olmasını destekleyecek ve herkes için temiz ve bakımlı yollar sunacaktır.