Manken ve sosyal medya fenomeni Miray İpekler ile davalık olan Deniz Akkaya, tebligatlara rağmen ifadeye gitmeyince hakkında yakalama kararı çıkarıldı. İpekler, hakarete maruz kaldığı gerekçesiyle İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurarak Akkaya'dan şikayetçi oldu. Akkaya'nın ifade vermemesi üzerine İstanbul Anadolu Sulh Ceza Hakimliği, eski mankenin ifadesinin alınması için yakalama kararı çıkardı.

HAKİM VE SAVCILARIN GÖREVDE YÜKSELME KARARLARI RESMİ GAZETE'DE HAKİM VE SAVCILARIN GÖREVDE YÜKSELME KARARLARI RESMİ GAZETE'DE

İpekler, Akkaya'nın kendisine hakaret ettiğini ve ev adresini sosyal medyada yaydığını belirtti. Ayrıca, Akkaya'nın bir televizyon programında tehdit edici paylaşımlarda bulunduğunu söyledi. Akkaya, son zamanlarda yaşadığı kişisel sorunlarıyla gündemde. Geçtiğimiz aylarda, Akkaya'nın 16 yaşındaki kızı A.Ö.'ye şiddet uyguladığı iddialarıyla gündeme gelmişti. Kızı devlet korumasına alınmış ve mahkeme baba-kızın rahatsız edilmemesi için 3 aylık tedbir kararı almıştı.