Görüşmede İncirli’ye, CTP Dış İlişkiler Sekreteri Fikri Toros da eşlik etti. Temas sırasında Cumhuriyet Meclisi’nin ve Kıbrıslı Türk milletvekillerinin TURKPA Plus platformundaki görünürlüğünün artırılması, parlamentolar arası ilişkilerin güçlendirilmesi ve uluslararası temsiliyetin geliştirilmesi konuları ele alındı.

Taraflar, bölgede kalıcı istikrar ve güvenliğin sağlanabilmesi için çok taraflı diplomasinin önemine dikkat çekerken, Doğu Akdeniz’de sürdürülebilir barış ortamının ancak Kıbrıs sorununun kapsamlı çözümüyle mümkün olabileceğini vurguladı.

METİN KULAKSIZ, CTP MAĞUSA İLÇESİ'NDEN SEÇİMSİZ KONTENJAN ADAYI OLDU!
METİN KULAKSIZ, CTP MAĞUSA İLÇESİ'NDEN SEÇİMSİZ KONTENJAN ADAYI OLDU!
İçeriği Görüntüle

CTP’nin, Kıbrıs Türk halkının uluslararası alandaki görünürlüğünü artırmak ve siyasi temsiliyetini güçlendirmek adına çalışmalarını kararlılıkla sürdürdüğü belirtildi.