Lefkoşa’da Alkollü Sürücü Kaza Yaptı: Elektrik Direğine Çarptı Lefkoşa’da Alkollü Sürücü Kaza Yaptı: Elektrik Direğine Çarptı

KKTC Cimnastik Federasyonu, bölgelerdeki çocukların cimnastik seviyelerini tespit etmek ve geliştirmek amacıyla gerçekleştirdiği çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, Dilekkaya köyündeki Değirmenlik Belediyesi Dilekkaya Muhittin Tüzel Cimnastik Kulübü'nde seviye tespit çalışmaları yapıldı.

Çocukların yeteneklerinin değerlendirildiği bu süreçte, seviyeleri belirlenen çocuklar için düzenli olarak yapılacak çalışmalarla, hedeflenen gelişim noktasına ulaşmaları sağlanacak. 

KKTC Cimnastik Federasyonu, Dilekkaya’daki seviye tespit çalışmalarıyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Dilekkaya köyündeki Değirmenlik Belediyesi Dilekkaya Muhittin Tüzel Cimnastik Kulübü'ndeki çocuklarımızın seviyelerini tespit ettik. Tüm çocuklarımızı tebrik eder, başarılar dileriz. Ayrıca, Dilekkaya’daki salonumuza gerekli tüm desteği veren Değirmenlik Akıncılar Belediye Başkanı Ali Karavezirler’e, yapılan çalışmalardan ötürü Dilekkaya Muhittin Tüzel Cimnastik Kulübü Başkanı Sabriye Sakallızade ve tüm yönetim kurulu üyelerine, ayrıca antrenörlerimiz Türkay Özata ve Yurdanur Karavezirler’e teşekkür ederiz.”