Modacı Cemil İpekçi, Bodrum’daki pansiyonunda yaşadığı kanalizasyon sorununu Instagram hesabından paylaşarak dert yandı. Kanalizasyonun tıkalı olması sonucu pansiyonun pislik içinde kaldığını ve iki müşterisinin bu durumdan dolayı pansiyondan ayrıldığını açıkladı.

İpekçi, yaşadığı durumu şu sözlerle aktardı: “Bodrum’daki 4 odalı pansiyonumda perşembeden beri kanalizasyonlar tıkalı. Pansiyonu kakalar ve çişler bastı. Zaten 2 müşterim vardı, onlar da kaçtı. Bodrum’da işsizlikten bahsediliyor, ama bu tür pisliklerle kimse gelmez.”

Pansiyonun durumuna tepki gösteren İpekçi, MUSKİ ve Bodrum Belediyesi’ni göreve çağırarak, “Pahalılığı bir kenara bırakıp bu pisliğe bakın. Artık evler ve pansiyonlar bile kanalizasyonlar tarafından basılıyorsa kim gelir? Bu durum Bodrum’un sonunu getiriyor, farkında değiller,” dedi.

16 İle Yeni Vali Atandı 16 İle Yeni Vali Atandı

İpekçi, yetkililerin yalan beyanlarda bulunduğunu belirterek, “'Geldik' diyorlar ama hâlâ çözüm bulunamadı. Bodrum’un temizliği için acil olarak harekete geçmeleri gerekiyor,” şeklinde konuştu.