TÜM NOYANLAR GRUP VE ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERİNE ŞOK TUTUKLAMA TÜM NOYANLAR GRUP VE ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERİNE ŞOK TUTUKLAMA

Boşandıktan sonra eşiyle birlikte yaşadıkları apartman dairesini mahkemeye beyan etmeden izinsiz olarak, ilk eşinden olan oğlunun adına devreden Geta Voiculescu, dün teminat talebiyle mahkemeye çıkarıldı.

Polis memuru Öjen Açıkada, mahkemede olguları aktardı. Polis, Voiculescu'nun, Y.S. ile boşandıktan sonra, birlikte yaşadıkları Gönyeli'deki apartman dairesini mahkemeye bildirmeden ve izinsiz olarak, ilk eşinden olan oğluna devrettiğini belirtti. Mesele, mahkeme emriyle polise bildirildi ve Voiculescu'ya yazılı dava tebliğ edildi. Ancak zanlı, davasını kabul etmedi. Polis, Voiculescu'nun aile yasasına aykırı hareket ettiğini ve suçun 5 yıla kadar hapis veya asgari ücretin 40 katı para cezası öngördüğünü açıkladı. Ayrıca, Voiculescu'nun Romanya ve KKTC vatandaşı olduğunu belirterek teminat talep etti.

Yargıç Nuray Necdet, Voiculescu'nun yurtdışına çıkışının yasaklanmasına, tüm kimlik ve seyahat belgelerine el konulmasına, her iki haftada bir en yakın polis karakolunda bulunmasına ve 50 bin TL şahsi kefalet senedi imzalamasına karar verdi.