'NARKOÇELİK-39' OPERASYONLARINDA 293 ŞÜPHELİ YAKALANDI 'NARKOÇELİK-39' OPERASYONLARINDA 293 ŞÜPHELİ YAKALANDI

YOĞUN TATİLCİ TRAFİĞİ

Kurban Bayramı tatili için yerli ve yabancı turistler Bodrum'a akın etti. Son üç günde 175 bin araç ilçeye giriş yaparken, Bodrum-Milas Havalimanı'nda yurt içi uçuşlarına 50 ek sefer düzenlendi. Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, bayram süresince ilçenin nüfusunun 1 milyonu geçmesini beklediklerini belirtti.

OTELLERDE DOLULUK VE EĞLENCE

Bodrum Otelciler Derneği Başkan Yardımcısı Alişir Şahin, otellerin doluluk oranının yüzde 95'e ulaştığını söyledi. Bodrum'da her akşam eğlence etkinliklerinin düzenlendiğini ifade eden Şahin, tatilcilerin yoğun ilgisinden memnun olduklarını belirtti. Resmi nüfusu 200 bin olan Bodrum, bayram döneminde yoğun bir turist akınına uğradı.

YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yoğunluk nedeniyle denetimlerini artırdı. Güvercinlik Uygulama Noktası'nda trafik ve asayiş kontrolleri gerçekleştirildi. Denetimlere katılan Kaymakam Mustafa Çit, sürücülerle bayramlaşarak dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu. Ekipler, trafiği akıcı hale getirmek için yoğun çaba sarf ediyor.