Lefkoşa’da, ayrıldığı kız arkadaşına ait fotoğrafları ve kişisel bilgileri Facebook'ta yayınlayan Hamit Bayadursun'un davası sonuçlandı. Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi, Bayadursun'u özel hayatın gizliliğini ihlal suçundan 2 yıl 6 ay hapse mahkum etti. 

İzmir'de Tire ve Bayındırlı üreticilere yeni destekleme modeli anlatıldı İzmir'de Tire ve Bayındırlı üreticilere yeni destekleme modeli anlatıldı

Başkan Füsun Cemaller’in ve Kıdemli Yargıç Vedia Berkut Barkın ile Yargıç Tutku Candaş’ın yer aldığı mahkeme heyeti, sanığın suçlarının iki ayrı tarihte işlendiğini belirtti. Sanığın eski kız arkadaşına ait özel fotoğrafları sosyal medya aracılığıyla yayınladığı, ifadesinde para verdiğini ve sıkıntıya girdiğini belirttiği ancak bunların suçun gerekçesi olamayacağı vurgulandı.

Yargıç Candaş, sanığın pişmanlığını ve özür dilemesini lehine değerlendirdiğini belirtirken, özel hayatın gizliliğini ihlal eden suçların yaygınlaştığını ve bu tür davranışların kabul edilemez olduğunu ifade etti. Şikayetin devam ettiği ve sanığın cezalandırıldığı açıklandı.