Başbakan Ünal Üstel, Ulusal Birlik Partisi’nin (UBP) yaklaşan kurultayı sonrası yapacakları önemli icraatları sosyal medya üzerinden duyurdu. Üstel, partilerinin yaratacağı coşku ve heyecanla birlikte yeni projelere odaklanacaklarını ifade etti.

Üstel, üç yeni hastane ve beş yol projesinin tamamlanacağını belirtti. Enerji sorununun tarihe karışacağına vurgu yapan Üstel, “Yeter ki güçlü iktidarımızı 2027 yılına kadar sürdürelim” dedi. Ayrıca, ekonomik alanda halkın alım gücünü artıracak ve pahalılığı önleyecek adımlar atacaklarını söyledi.

Ünal Üstel, mevcut hükümetin icraatçı bir anlayışa sahip olduğunu ve “Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz” sözünü benimsediklerini belirtti. Üstel, ülkenin çeşitli projelerinde yaşanan aksaklıkların siyasi istikrarsızlık nedeniyle tamamlanamadığını, ancak Türkiye ile kurulan güçlü ilişkiler sayesinde bazı projelerin yeniden başlatıldığını ve tamamlanacağını sözlerine ekledi.

Manisa'da orman yangınlarına ilk müdahale için istasyonlar kurulacak Manisa'da orman yangınlarına ilk müdahale için istasyonlar kurulacak

Üstel, “Çok daha güzel, güçlü ve refah içinde bir gelecek bizi bekliyor. Az kaldı. Sizlere en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.