Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, Mehmetçik Büyükkonuk Belediyesi’ni ziyaret etti

Bölgedeki sosyal sigortalar ve sosyal hizmetler için önümüzdeki aya işaret edildi

Mehmetçik ve Yenierenköy’de sosyal hizmetler memurlarının göreve başladığı belirtildi

“HİSSETMEK İSTİYORUZ”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, Mehmetçik Büyükkonuk Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Dr. Fatma Çimen Tuğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: “Kırsalda olmamıza rağmen sizleri yanımızda hissetmek ve burada görmek bizleri gerçekten çok mutlu ediyor. Bu ziyaretler, bölge halkına hem mutluluk hem de umut veriyor. Bölge halkı, devletimizin elini burada da hissetmek istiyor, bu anlamda ziyaretiniz çok değerli. Sosyal hizmetler konusunda bölgemizde genç nüfusla ilgili bazı sıkıntılar yaşanıyor. Kırsal bir bölge olmamız nedeniyle buradaki durumlar aşikâr.”

TÜM NOYANLAR GRUP VE ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERİNE ŞOK TUTUKLAMA TÜM NOYANLAR GRUP VE ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERİNE ŞOK TUTUKLAMA

“BÜYÜK BİR NİMET”

“Sosyal hizmetler ve sosyal sigorta konularında bölgemizde bu birimlerin hizmet veriyor olması vatandaşlarımız için büyük bir önem arz ediyor” diyen Tuğlu, bu konudaki desteklerinden dolayı Gardiyanoğlu’na teşekkür etti. Tuğlu, “Bölgedeki birimlerin açılmasını heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyoruz. Çünkü turizm, tarım ve çiftçilikle uğraşan birçok çalışanımız var. İnsanlarımızın uzak mesafelere gitmesi çoğu zaman zor oluyor. Bu hizmetlerin ayağımıza gelmesi büyük bir nimet. Bu konuda da sizlere teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

“HİZMETLER GELİŞTİRİLİYOR”

Bakan Gardiyanoğlu bölgedeki sosyal hizmetlerin ve diğer devlet hizmetlerinin yaygınlaştırılması için yapılan çalışmaları anlattı. Gardiyanoğlu, sosyal hizmetlerin geliştirilmesi amacıyla yeni personel görevlendirdiklerini, bu kapsamda Mehmetçik ve Yenierenköy’de sosyal hizmetler memurlarının göreve başladığını belirtti. Ayrıca, bölgedeki sosyal hizmetlerin daha verimli hale getirilmesi için altyapı çalışmalarının hızla tamamlanacağını vurguladı.

“BÖLGE HALKI HİSSEDECEK”

Bakan Gardiyanoğlu, “Bölgedeki sosyal hizmetler ve sosyal sigortalar konusunda eksikliklerin giderilmesi için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Eylül ayı ortasında bu hizmetleri tam anlamıyla faaliyete geçirmeyi hedefliyoruz. Bölge halkının devletin sıcaklığını hissetmesi bizim için öncelikli bir konudur” dedi.