CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞME

Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Beştepe'de bir araya gelen eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile bu görüşmenin detaylarını paylaştı. Akşener, bir iş adamının Yargıtay'daki davasını çözmek için Beştepe'ye gittiği ve Ankara'da ofis açtığı iddialarını kesin bir dille yalanladı.

CUMHURBAŞKANI YARDIMCILIĞI İDDİASI

Akşener'in açıklamasında dikkat çeken bir diğer nokta ise "Cumhurbaşkanı yardımcılığı teklif edildi." iddiasına hiç değinmemesi oldu. Medyada yer alan ve büyük yankı uyandıran bu iddiaya ilişkin herhangi bir yorum yapmayan Akşener, görüşme sonrası çıkan asılsız haberler karşısında şaşkınlık ve üzüntü içinde olduğunu ifade etti.

Irak'ın Kuzeyi'ne Hava Harekatı Düzenlendi Irak'ın Kuzeyi'ne Hava Harekatı Düzenlendi

GAZETECİLİK ETİĞİNE VURGU

Açıklamasında gazetecilik etiğine de değinen Akşener, doğru, tarafsız ve sorumlu haberciliğin önemine vurgu yaptı. İsmail Saymaz'ın "Aklın Yolu" programında kendisine yönelik iddialarının tamamen gerçek dışı olduğunu belirten Akşener, bugüne kadar hiçbir iş insanı ya da başka bir kişi adına yargıya intikal etmiş bir konuda talepte bulunmadığını ve bulunmayacağını vurguladı. Bu iddiaların hem kendisini hem de bağımsız Türk mahkemelerini zan altında bıraktığını ifade etti.