Mehmetçik Büyükkonuk Belediyesi, 62. Mehmetçik Üzüm Festivali kapsamında düzenlenen Amatör Plaj Voleybol Turnuvası'nın dördüncüsüne ev sahipliği yapacak. 10-11 Ağustos tarihlerinde Bafra Halk Plajı’nda gerçekleştirilecek turnuvada, 16 takım kıyasıya mücadele edecek. İki gün sürecek olan karşılaşmalar sonucunda şampiyon takım belli olacak.

Turnuvaya Katılan Takımlar

Festival kapsamında gerçekleştirilecek olan turnuvaya katılacak takımlar da açıklandı. Turnuvada mücadele edecek takımlar şunlardır:

1. Özgün-Buğra-Hüseyin
2. Eray-Hasan-Erinç
3. Mustafa-Ulaş-Mustafa
4. Tugay-Hilmi-Gökhan
5. Fırat-İbo-Salih
6. Tuğrul-Apo-Fatih
7. Sultan-Ahmet-Hüseyin
8. Derin-Naz-Ali
9. Ercan-Çağıl-Almila
10. Cenk-Sezgin-Ali
11. Okan-Hilmi-Gökhan
12. Güney-Evrim-Kamil
13. Veli-Yağmur-Semih
14. Hasan-Mert-Ali
15. Hamza-Arda-Akil
16. Fethine-Gizem-Aycan

Kura Çekimi Sonuçları

Bafra Halk Plajı’nda gerçekleşen kura çekimi sonucunda eşleşmeler belirlendi. Kura çekimine Mehmetçik Büyükkonuk Belediye Başkanı Dr. Fatma Çimen Tuğlu, Şube Amiri Eyyüp Adalıer, Meclis Üyesi Asbaşkan Adem Yel, Cemal Aydıntan, Spor Komitesinden Alparslan Kılıç, Tuğrul Kılıç, İbrahim Kahyaoğlu, ve Ahmet Ogan katıldı. Kura çekimi sonucunda şu eşleşmeler meydana geldi:

- Özgün-Buğra-Hüseyin vs. Eray-Hasan-Erinç
- Mustafa-Ulaş-Mustafa vs. Tugay-Hilmi-Gökhan
- Fırat-İbo-Salih vs. Tuğrul-Apo-Fatih
- Sultan-Ahmet-Hüseyin vs. Derin-Naz-Ali
- Ercan-Çağıl-Almila vs. Cenk-Sezgin-Ali
- Okan-Hilmi-Gökhan vs. Güney-Evrim-Kamil
- Veli-Yağmur-Semih vs. Hasan-Mert-Ali
- Hamza-Arda-Akil vs. Fethine-Gizem-Aycan

Turnuva, grup maçları sonrasında çeyrek final, yarı final ve final karşılaşmaları ile devam edecek. Turnuva sonunda şampiyon olan takım ödüllendirilecek. Dereceye giren takımlara ödüller, Mehmetçik Büyükkonuk Belediye Başkanı Dr. Fatma Çimen Tuğlu, meclis üyeleri ve spor komitesi yetkilileri tarafından verilecek.

Kadıköy’de oynanacak derbi cep yakacak! Kadıköy’de oynanacak derbi cep yakacak!

Heyecan dolu karşılaşmaların yaşanacağı turnuva, amatör sporcuları destekleyen ve bölgeye hareketlilik kazandıran önemli bir etkinlik olarak öne çıkıyor. Festival süresince sporseverler, hem eğlenceli hem de rekabet dolu bir turnuvaya tanıklık edecek.