“Sıla 4 ve Dostları ile 60. Yıl Efsane Şarkıları” dinleyicisiyle buluşacak “Sıla 4 ve Dostları ile 60. Yıl Efsane Şarkıları” dinleyicisiyle buluşacak

 Gazimağusa’da dün, ruhsatsız bir köpeği gezdiren E.B. (K-26), gerekli önleyici tedbirleri almadığı için köpeğin o sırada bölgede bulunan 5 yaşındaki M.A.K.'nın ayağını yaralamasına sebep oldu. Olayın ardından köpek sahibi hakkında yasal işlem başlatıldı. Gazimağusa’da dün saat 08.00 sıralarında, bir apartmanın önünde, aynı yerde sakin 26 yaşındaki E.B., ruhsatsız olarak sorumluluğunda bulundurduğu köpeğin yaratabileceği tehlikeye karşı gerekli önleyici tedbiri almaması sonucu, köpeğin o esnada konu yerde bulunan 5 yaşındaki M.A.K.’nın sol ayağını tırmalayıp yaralamasına sebep oldu.

Polisten yapılan açıklamada, bahse konu şahıs aleyhinde yasal işlem başlatıldığı bildirildi.

Polis açıklaması şöyle:

“25.09.2024 tarihinde saat 08:00 sıralarında, Gazimağusa’da bir apartmanın önünde, aynı yerde sakin E.B.(K-26), ruhsatsız olarak sorumluluğunda bulundurduğu köpeğin yaratabileceği tehlikeye karşı gerekli önleyici tedbiri almaması sonucu, köpeğin o esnada konu yerde bulunan M.A.K.(Ç-5)’nin sol ayağını tırmalayıp yaralamasına sebep olmuştur. Bahse konu şahıs aleyhinde yasal işlem başlatılmış olup, soruşturma devam etmektedir.”