Lefkoşa’da düzenlenen Kırmızı Işık operasyonunda 40 gram uyuşturucu ele geçirilmesi sonucu tutuklanan Nathaniel Samson ve Kelvin Emeke, dün yeniden mahkemeye çıkarıldı. Narkotik Şubede görevli polis memuru Ertuğ Akşahoğlu, 13 Ağustos 2024 tarihinde saat 03:30 sularında Lefkoşa’daki Bedrettin Demirel Caddesi’nde seyir halindeki LH 576 plakalı aracın Cürümleri Önleme Şubesi ekipleri tarafından durdurulduğunu ve yolcu olarak bulunan Kelvin Emeke’nin kaçtığını belirtti.

İzmir'de Tire ve Bayındırlı üreticilere yeni destekleme modeli anlatıldı İzmir'de Tire ve Bayındırlı üreticilere yeni destekleme modeli anlatıldı

Araçta yapılan aramada 28 paket halinde 40 gram hintkeneviri ele geçirildi ve sürücü Nathaniel Samson tutuklandı. Samson’un ifadesinde uyuşturucuyu Kelvin Emeke’den aldığını söylemesi üzerine Emeke, Gönyeli’deki evinde yakalandı. Evde bir gram hintkeneviri, hassas terazi ve öğütücü bulundu. Emeke’nin ifadesinde uyuşturucuları 22 bin TL’ye aldığı, Samson’un da uyuşturucu alıp sattığını söylediği belirtildi. Polis, zanlıların cep telefonlarını ve uyuşturucu maddeyi incelemek üzere emare olarak aldı. Zanlıların 6 gün süreyle tutuklu kalmalarına karar verildi. Samson’un avukatı, müvekkilinin uyuşturucudan haberi olmadığını öne sürdü. Yargıç Nuray Necdet, zanlıların 6 gün tutuklu kalmasına hükmetti.