Girne Arkın Group Fest 24 kapsamında 14 Eylül Cumartesi akşamı Girne Amfi Tiyatro’da, KKTC Cimnastik Federasyonu’nun düzenlediği "3. Cimnastik Şöleni" sahnelendi. Farklı yaş kategorilerinde yaklaşık 850 cimnastikçinin yer aldığı etkinlik, büyük bir kalabalığın katılımıyla gerçekleşti. Birbirinden özel koreografiler izleyiciler tarafından ayakta alkışlanırken, şölenin en dikkat çeken anı öğrencilerin açtığı "İSİAS ORTAK DAVAMIZDIR" pankartı oldu.

Festivale Bu Hafta Devam Ediyor

İzmir'de Tire ve Bayındırlı üreticilere yeni destekleme modeli anlatıldı İzmir'de Tire ve Bayındırlı üreticilere yeni destekleme modeli anlatıldı

Girne Arkın Group Fest 24, yoğun etkinlik programı ile üçüncü haftasına giriyor. 16-23 Eylül tarihlerini kapsayan haftada, 16-29 Eylül tarihleri arasında her gün 10:00-21:00 saatlerinde Girne Belediyesi MÜZler Sanat Sempozyumu, Ramadan Cemil Meydanı’nda sanatseverlerle buluşacak. 

Etkinlikler kapsamında, 17 Eylül Salı günü saat 20:00’de Melisa Karanlık ve Orkestrası Liman Merkez Sahne’de sahne alacak. 18 Eylül Çarşamba akşamı saat 21:00’de ise Girne Amfi Tiyatro’da Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları tarafından sahnelenen "Grönholm Methodu" seyircilerle buluşacak. 

19 Eylül Perşembe günü saat 20:00’de Lefkoşa Türk Belediyesi Jazz Orkestrası, Liman Merkez Sahne’de müzikseverlerle buluşacak. 20 Eylül Cuma akşamı ise Girne Amfi Tiyatro, saat 21:00’de "Mor ve Ötesi" konserine ev sahipliği yapacak.

Son olarak, 21 Eylül Cumartesi günü "3. Gastro Show", Geleneksel Kıbrıs Ekmekleri konseptiyle saat 17:00 itibarıyla Ramadan Cemil Meydanı’nda halkla buluşacak.