Girne Belediyesi’nin Merit International sponsorluğunda düzenlediği 16. Girne Ozanköy Pekmez Festivali, etkileyici bir final gecesiyle tamamlandı. Festival kapsamında ‘Girne Arkın Group Fest24’ etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. 11 Ekim’e kadar sürecek olan festival, Girne’nin çeşitli noktalarında; Girne Amfi Tiyatro, Ramadan Cemil Meydanı, Girne Antik Liman ve yenilenen Kordonboyu'nda gerçekleşecek. Etkinlikler ve bilet bilgileri için www.girnebelediyesi.com adresi ziyaret edilebilir.

Festivalin kapanış gecesinde, Dance Spot ‘Çocuk Bale Dans Gösterisi’ ve ‘Pekmezli Tatlılar Yarışması’ gibi etkinliklerin yanı sıra, Psikiyatrist Prof. Dr. Vamık Cemal Volkan’ın kitabı tanıtıldı ve Latin Trio Band sahne aldı. Bora Serbülent’in final konseri ise geceyi sonlandırdı.


3 Eylül Programı: Kortej yürüyüşü ve ‘The Cotton Club Dance Show’ ile başlayan etkinlikler, ‘Sonare Çok Sesli Korosu’ konseriyle sona erecek.

TÜM NOYANLAR GRUP VE ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERİNE ŞOK TUTUKLAMA TÜM NOYANLAR GRUP VE ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERİNE ŞOK TUTUKLAMA

4-5 Eylül Programı: 4 Eylül’de İstanbul Devlet Tiyatroları’nın ‘Hırçın Kız’ oyunu, 5 Eylül’de ise ‘Give or Take’ dans gösterisi ve Gizem Akbil & Orkestrası konserleri yer alıyor.