Pazar günü Lefkoşa'da düzenlenecek olan 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı'nın 50. yıl dönümü tören provası nedeniyle Honda Trafik Işıkları Kavşağı ile Altınbaş Petrol Trafik Işıkları Kavşağı arasındaki yol güzergâhı, saat 07.00'den tören provasının sona ereceği saate kadar trafiğe kapatılacak. Polis Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda, sürücülerin bu bölgelerde araç park etmemeleri ve trafik işaretlerine uymaları gerektiği belirtildi.

Girne Yarı Maratonu 2024, 22 Eylül Pazar günü start veriyor. Girne Yarı Maratonu 2024, 22 Eylül Pazar günü start veriyor.

Tören provası süresince Lefkoşa şehir içi trafiği için alternatif güzergâhlar da açıklandı. Bu güzergâhlardan bazıları şunlardır: Gazimağusa istikametinden Yakın Doğu Üniversitesi'ne gitmek isteyen sürücüler için Lefkoşa Kuzey Çevre Yolu üzerinden Yakın Doğu Bulvarı'na yönlendirme yapılacak. Diğer alternatif güzergâhlar arasında Hamitköy Çemberi üzerinden Mimar Mehmet Vahip Caddesi veya Şht. İsmail Beyoğlu Caddesi ile Honda trafik ışıklarından Şht. Mustafa Ahmet Ruso Caddesi'ne yönlendirme bulunuyor.